07-06-05

Krapuul van Molenbeek

Gisteren en vandaag werd bekend dat de jongerenbendes van St Jans Molenbeek elkaar openlijk uitdagen tot straatgevechten via het internet. Veiligheidsspecialist Brice De Ruyver waarschuwt terecht dat dit kan leiden tot gevaarlijke uitspattingen.
 
Op de sites is o.a. te zien hoe allochtone jongeren opscheppen over hoe zij iemand in elkaar timmeren, zijn filmpjes te zien van straatgevechten, worden trots foto's getoond van auto's die in brand gestoken zijn na rellen en kan men "genieten" van de beelden waar allochtone minderjarigen met vuurwapens aan het "spelen" zijn. Op andere sites bieden zij zelf juist gestolen goederen te koop aan.
 
"Och niet erg", reageert de burgemeester van St Jans Molenbeek. Leg dat eens uit aan zijn politiemensen die daar elke dag hun leven riskeren!
 
Klik op de onderstaande links en u kan zelf getuigen hoe dit krapuul te werk gaat :
 
http://molemcity.skyblog.com/9.html
 
http://ouchen08.skyblog.com/5.html
 
En wie nu denkt dat dit enkel in St Jans Molenbeek het geval is vergist zich schromelijk. Eerstdaags zal u via deze site en die van het Vlaams Belang kunnen getuigen van een aantal minderjarige allochtonen die gefimd werden toen zij een auto aan het vandaliseren waren en in een auto aan het inbreken zijn  in het centrum van Antwerpen.
 
Alle details en info volgt dus weldra....
 
 

18:22 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.