08-06-05

Winkel Veilig !

Gisteren hebben ikzelf, Anke Van dermeersch en Filip Dewinter het Vlaams Belang "winkel - veilig" plan voorgesteld in het internationaal perscentrum voor Vlaanderen op de Grote Markt in Antwerpen.
 
Met een geïntegreerd veiligheidbeleidsplan, omgezet in 10 concrete actiepunten wil het Vlaams Belang alle Antwerpse winkelier ondersteunen. Het plan zal tevens naar alle Antwerpse winkeliers worden verstuurd.
 
Tijdens de persconferentie werd ook het campagnelogo kenbaar gemaak en werd er een demonstratie gegeven van een veelgebruikte techniek door winkeldieven, met name de rooftas.

De volledige tekst van de persconferentie kan u lezen door op het "winkel veilig" - logo te klikken.

20:27 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

aanplakbiljet Bart, ge gaat die affiche met die engelstalige toestand toch niet gebruiken zeker. Ge vergeet wel dat ge behoort tot de enige VLAAMSE partij. De strijd tegen de franstaligen vergeten zeker. Meer dan een bank achteruit Bart.

Gepost door: respect voor Nederlands | 09-06-05

neen natuurlijk niet Beste, neen natuurlijk ga ik die Engelstalige affiche niet gebruiken. U begrijpt dat ik de echte affiche niet ga tonen voor de eigenlijke persconferentie. Vanaf straks zal er hier een link te vinden zijn mét de Nederlandstalige affiche en de tekst van het "winkel veilig" plan.

Ik hoop dat het misverstand hiermee van de wereld is ?

Gepost door: Bart Debie | 09-06-05

De commentaren zijn gesloten.