10-06-05

De tijdbom tikt....

Gisterenavond was het weer prijs in de Statiestraat in Antwerpen. De intussen beruchte bedelaar kwam weer amok maken aan de aldaar gevestigde restaurants.
 
Vorige keer schreef ik dat ik een telefoontje had gekregen van het hoofdcommissariaat van de politie met de melding dat ze de zaak gingen opvolgen. Intussen is er ook al een mail gekomen dat een straatverbod niet echt nodig was. Patrick Janssens en de zijnen durven dus niet, dat is duidelijk.
 
De agressieve bedelaar komt dus nog alle dagen heibel maken. Gisteren werd de politie onmiddellijk gebeld en ze waren er ook bijzonder snel ter plaatse. Wie nu dacht dat de bedelaar met een kort en krachtig optreden zou opgepakt worden heeft het mis. De aanwezige agenten hebben zich niet eens geïnformeerd en hebben zonder boe of ba, onmiddellijk iemand gehandboeid afgevoerd. Wie denkt u ? Nota bene de uitbater van het restaurant, de benadeelde én persoon die de politie gebeld heeft. De man werd na verhoor onmiddellijk terug vrijgelaten (het zou er nog aan moeten mankeren). Amateurisme troef dus !
 
Men zou toch denken dat die interventieploegen een briefing zouden krijgen zodat zij zouden weten waar ze aan toe zijn in die Statiestraat. Neen dus....
 
Feit is dat de restaurantuitbaters het nu meer dan kotsbeu zijn en ik vrees dat er een dezer dagen een ernstig "ongeval" gaat gebeuren in die straat... Stad Antwerpen, pak uw verantwoordelijkheid voor het te laat is !!

18:38 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

uitstervende antwerpse garde wedde dat vroeger de mannen van de mobiele daar een deftige en effektiever reactie zouden aan geven. Als ge drie jaar "binnen" bent zijt ge al nen ouwe , doch spijtig genoeg zonder ervaring, die kan je alleen leren van een oude rat en op straat, dus de echte garde is aan het uitsterven. Misschien ook eens stoppen om sommige mensen "verplicht" politieagent te laten worden, is doordenkertje, krijg precies dat gevoel.

Gepost door: nen ouwe | 10-06-05

De commentaren zijn gesloten.