12-06-05

De bedelaar krijgt een gezicht !

Vanaf morgenvroeg kan u op deze site beelden zien van de agressieve bedelaar uit de Statiestraat. De man over wie zoveel te doen is en die het onderwerp zal uitmaken van een pittig debat op de komende gemeenteraad (al dan niet straatverbod, weet u wel) zal via deze site een gezicht krijgen.
 
Intussen hebben al verschillende handelaars uit de Statiestraat zich bij de eis tot straatverbod aangesloten. De zaak is duidelijk : de man zorgt alle dagen voor heibel en schuwt geen geweld. Het is geen particulier probleem meer, zoals Patrick Janssens het eerst in de media stelde, want de ganse buurt ondervindt de hinder. De politie dweilt elke dag met de kraan open en kan intussen al meerdere feiten bundelen. Ik vraag mij af wat Janssens en co tegenhoudt om het straatverbod toe te passen ? Het zal wel iets met het Vlaams Belang te maken hebben vermoed ik :-) Enfin, de bedelaar heeft intussen toch al enkele keren het nationale nieuws gehaald. Het is NU de hoogste tijd om in te grijpen.
 
 Morgen  post ik dus enkele foto's van de bedelaar terwijl hij door de politie (voor de zoveelste keer) gearresteerd wordt!

18:44 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

statie gelet op de omgekeerde - linkse wereld gaan ze misschien nu uitzoeken wie de wet op de privacy heeft geschonden, mogen die beelden wel van dat individu, aanslag op de privacy. Ja t"is geen agent he die mag je wel fotograferen want die behoort tot het straatmeubilair, zie Deurne probleem....................................

Gepost door: gardeke | 12-06-05

VTM Als VTM die beelden zo mag uitzenden mag ik dat ook. Trouwens als je vandaag Het Laatste Nieuws bekijkt....

groeten,

Gepost door: bart debie | 13-06-05

De commentaren zijn gesloten.