14-06-05

Afghaanse trainingskampen : ook in Antwerpen arrestaties

België is een paradijs voor extremisten en terroristen, dat wisten we al langer. Dankzij o.a. de snel-Belg wet is het voor zulke figuren eenvoudig om onze nationaliteit te verkrijgen en te genieten van het waanzinnige justistiële systeem in deze bananenrepubliek.
 
Vandaag werd bekend dat bij een 20-tal huiszoekingen in Antwerpen, Brussel en Tongeren mannen werden gearresteerd die verdacht worden lid te zijn van de Marokkaanse GICM (Groupe Islamique Combattant). De verdachten zouden een paramilitaire opleiding hebben genoten in Afghaanse trainingskampen.
 
Eén van de aangehouden terroristen wordt door Marokko internationaal opgespoord voor de aanslag van 15 mei in Casablanca. Er zouden verbanden zijn met eerder opgepakte verdachten in Nederland.
 
Voor het gerechtelijk arrondisement Antwerpen werden de huiszoekingen uitgevoerd in Kapellen. Wie dacht dat terroristen exclusief in de steden verblijven, vergist zich dus schromelijk. Ook tussen de Kapelse villawijken verschuilen internationaal gezochte criminelen zich.
 
(belga)

16:24 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.