21-06-05

At your service !

At your service! Dat was de lijspreuk van wijlen Pim Fortuyn. Gisteren ben ik, samen met Filip Dewinter, Jurgen Verstrepen, Anke van dermeersch en Filip De Man, het Pim Fortuyn huis (Pallazio di Pietro) gaan bezoeken in Rotterdam. Uniek, want de huidige eigenaar laat normaal niemand toe in deze woning.
 
Het had wel iets raars want de woning is in 100% dezelfde staat gebleven als op het moment van de moord op Fortuyn. De eigenaar had meer dan 1000 foto's laten nemen om alles zeker op de juiste plaats te houden. Imposant was het om in dit huis van de vrije meningsuiting te mogen kijken.
 
Nadien hebben we samen met voormalig minister van Integratie en Immigratie Hilbrand Nawijn (LPF) een persconferentie gehouden waar we oprichting van een Vlaams-Nederlandse denktank over multicultuur, immigratie en inburgering aangekondigd hebben. Maar liefst een 40-tal teams van journalisten, cameraploegen en fotografen stonden aan het hek van het Pim Fortuyn huis te drummen om binnen te mogen. En ja, ook al de Belgische media werd tot 2 maal toe uitgenodigd. Met uitzondering van het persagentschap Belga stuurde ze allemaal hun kat.
 
Enkele ogenblikken later zaten we in het Nederlandse nationale TV nieuws en op haast alle radio's. Toch een groot verschil tussen de Vlaamse en Nederlandse pers. Heel de persconferentie werd op een objectieve manier weergegeven in het nieuws zodat de kijker/luisteraar zelf kan bepalen of hij/zij akkoord gaat met onze boodschap. Dat is wel iets anders dan de regelrechte haatcampagne en scheldpartijen die de media hier tegen ons voert.
 
Mijn dank naar Hilbrand Nawijn voor de uitnodiging, naar zijn perswoordvoerder Bart Bakker (blijkbaar moeten perswoordvoerders 'Bart' heten - lol) en naar de eigenaar van het Pallazio di Pietro. Ik heb enkele boeinde gesprekken gehad en ben zeker dat ook ik - voor de veiligheidsmaterie - vaak ga samenwerken met Hilbrand Nawijn en zijn collega's.
 
Een laatste woord gaat naar de securityploeg die de ganse dag onuitputtelijk (in maatpak !) hebben staan zweten onder een broeiende zon en temperaturen die ver boven de 30° lagen. Respect !

06:25 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

een paar dagen geleden.... 24jarige BMW chauffeur, weggevlucht.... was het een blanke?

Gepost door: hmmmm | 21-06-05

één van mijn kinderen.... moest weer overdrijven

Gepost door: excuses | 21-06-05

Pissen op zijn graf ! Pim moest wel niets weten van de voorman van het vlaams blok Philipe De Winter maar allee ... Ge zijdt goed aan het leren voor politicus Bart..; liegen liegen en nog eens liegen

Gepost door: Jan | 23-06-05

Maar Jan toch pffff...moet ik hier nu echt op antwoorden ? Indien je u niet zou laten beïnvloeden door de politiek-correcte linkse media zou je allicht weten dat de secretaresse van Fortuyn maandag aan alle media verklaart heeft dat ook Pim nu geëvolueerd zou zijn en wél open zou staan voor een gesprek met Dewinter. Maar ja, dat schrijven ze hier niet hé...

Ten tweede heeft Pim Fortuyn wél enkele telefonische gesprekken met FDW gevoerd en was een afspraak gepland. De man heeft die afspraak helaas niet gehaald omdat een laffe moordenaar met hem afrekende.

Af en toe eens verder kijken dan uw neus lang is Jan !

Gepost door: Bart Debie | 23-06-05

Helaas Helaas kan Fortuyn hier niet meer op reageren...

Gepost door: Jan | 24-06-05

De commentaren zijn gesloten.