29-07-05

uitgelekt politierapport : Pakistani uit Antwerpen leveren geld aan terroristische organisaties !

Ik ben in het bezit van een uitgelekt rapport van de federale politie over de criminele geldstromen van enkele Pakistani uit Antwerpen. Het rapport wijst duidelijk aan dat enkele uitbaters van nachtwinkels en kleine electrohandelszaken in Antwerpen-Noord honderduizenden euro's witwassen in de berucht Max Fissher Bank en via kleine wisselkantoren in het Antwerpse.
 
Opmerkelijk is dat enkele personen die door de politie verdacht worden van autodiefstallen, hold-ups, witwaspraktijken, drughandel enz... lid waren van de raad van bestuur van de vzw Antwerp Islamic Association. Dit is de vzw die de nog steeds in aanbouw zijnde reuzemoskee, in de Van Kerkhovestraat 89 in Antwerpen, financierden.
 
In een verslag van het Lokale Recherche Overleg (overleg tussen parket en de recherchediensten van de politie) van 5 juli 2002 staat letterlijk : " Uit informatie van de staatsveiligheid en de CID blijkt dat er zich in het Antwerpse Pakistaanse netwerken hebben gevestigd die mogelijk gelinkt kunnen worden aan het internationaal terrorisme"
 
Al sedert 1995 hield de politie een winkel in de Dambruggestraat 51 en in de Provinciestraat 75 in de gaten. De verdachten (Pervaiz Akhtar, Rana Rashid Javed, Javed Anwar en Zafar Ali Mughal) wisselden op amper 1 jaar tijd een bedrag van 180.198.706 bfr om in andere valuta terwijl de eigenlijke omzet van de winkel amper 137.979 bfr bedroeg.
 
De federale politie besluit dan ook dat dat deze personen meer dan waarschijnlijk criminele gelden aan het witwassen zijn.
 
Wanneer we in vzw databank op zoek gaan naar de VZW Islamic Association in de Van Kerkhovenstraat 89 zien we als ontslagnemende leden van de Raad van Bestuur opnieuw Pervaiz Akhtar, Javed Anwar, Zafar Ali Mughal, enz.. opduiken. De moskee in de Van Kerkhovenstraat wordt dus betaald met crimineel geld !
 
Dat de link met de gevaarlijke fundamentalistische islam en mogelijk internationaal terrorisme er wel degelijk is blijkt ook uit het feit dat het adres Van Kerkhovestraat 89 (De Masjid Noor-Ul-Haram moskee) voorkomt in de lijst van staatsgevaarlijke extremistische en terroristische organisaties van de federale politie.
 
Bovendien bleek uit een publicatie van de voorzitter van die moskee het volgende :
 
" Voorzeker, de ongelovigen besteden hun rijkdommen om anderen van de weg van Allah af te leiden. Zij zullen doorgaan ze te verspillen maar daarna zullen zij spijt hebben en worden overwonnen. En zij die verwerpen zullen in de hel worden verzameld. (Qoran 8,26)"
 
Het is opmerkelijk en tegelijk verontrustend dat minister Onkelinx zo maar komt verklaren dat er "een onderzoek is". Dat blijkt er al 10 jaar lang te zijn. De speurders weten hoe de vork hier in de steel zit en justitie doet niets. Jarenlang worden criminele gelden gebruikt voor bijzonder gevaarlijke doeleinden en dat wordt stil gehouden voor de bevolking.
 
Antwerpen is een broeikast voor terroristen en dat is hiermee bewezen !

 
klik hier voor het politierapport

13:44 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

pakis Bart, ge zijt onverdraagzaam (sic), ge mot dat begrijpen die sukkelaars sturen geld op voor hun families.
Controle is alleen voor : EIGEN VOLK EERST............... KLOTEN.
Zij mogen alles, alles wordt aanvaard van hen anders wordt ge versleten voor een racist, dus niemand durft daar aan te beginnen.

Gepost door: jean d'arc | 29-07-05

De commentaren zijn gesloten.