25-08-05

Binnenkort op deze site : flikkenforum

Eerstdaags start ik via deze site met een eigen forum. Binnen dit forum kan iedereen zelf onderwerpen aansnijden over politiek, Antwerpse toestanden, allerhande veiligheidsonderwerpen, enz.. Eén deel van dit forum zal het "flikkenforum" worden. Ik merk dat deze site vaak bekeken wordt door politiemensen van verschillende diensten en korpsen. Momenteel kunnen jullie enkel reageren op de postings die ik zelf op mijn site zet. Via het Flikkenforum kan iedereen (mits een aantal spelregels) zelf topics plaatsen. Politiemensen kunnen zo vrij en vrank over alles met elkaar praten. Op die manier kan ook elke bezoeker zelf eens lezen hoe het er écht bij de politie aan toe gaat. Gezien iedereen een alias kan nemen ontsnappen jullie aan het politiek correcte big-brother oog van allerhande inspectiediensten. Vertrouwelijke zaken of zaken die jullie aan elkaar wensen mee te delen zonder dat anderen meelezen (beroepsgeheim) kunnen ook via de optie "personal mail".
 
Waarom dit forum ? Wel, omdat het nuttig is dat mensen uit verschillende diensten en korpsen ervaringen met elkaar delen. Na de politiehervormingen is het politielandschap sterk veranderd en gaat het er op bepaalde diensten vrij chaotisch aan toe. De initiatieven die de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken nemen, zijn niet altijd optimaal. De individuele politieman/vrouw kan met haar grieven haast nergens meer terecht. Via dit forum wil ik hen een stem geven die ook de burger kan horen (lezen in dit geval).
 
Nuttig is ook dat burgers hun ervaringen op deze manier laagdrempelig kunnen delen met politiemensen. Op deze manier kan ik de initiatieven die ik in de politiek wil nemen nog beter afstemmen op de behoeften van zowel veiligheidsmensen als burgers.
 
Let wel : ik zal dit forum als "administrator" goed in de gaten houden. Er zal dus geen plaats zijn voor strafbare uitspraken (de politieke linkerzijde tracht dit steeds uit te lokken op de site van collega Verstrepen) en voor een rondje uitschelden zal er evenmin plaats zijn.
 
Momenteel wordt er nog wat aan de vorm gewerkt, nog even geduld en dan lanceer ik de start van het "Flikkenforum"

13:53 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

"verdraagzaamheid" Komt er ook een flikkeRforum in naam der "verdraagzaamheid" , niet dat ik erom vraag want ik ben hetero en daar ben ik fier op !

Gepost door: Dirk Van Dessel | 25-08-05

forum Goe Bart,
zal velen een plezier doen, dat zij hun hartje openhartig kunnen uitstorten,
in ieder geval veel succes en zal het regelmatig bekijken en reageren.

Gepost door: grabbelton | 25-08-05

goei idee Inderdaad een goed idee...wij kijken er naar uit !

Gepost door: Plantonneke | 25-08-05

FORUM IETS WAAR WIJ AL LANG OP ZATEN TE WACHTEN; NU WORDT ALLE COMMUNICATIE TEGEN GEHOUDEN DOOR DE BAZEN

Gepost door: ANONIEM | 25-08-05

forum Voor zij die het nog niet wisten:
www.politieforum.be/forum
bestaat al eventjes. Burgers hebben geen toegang.

Gepost door: anoniem | 26-08-05

politieforum Ik ken dat forum idd. Ik vond het echter een meerwaarde dat zowel burgers als politiemensen met elkaar kunnen communiceren.

Gepost door: Bart Debie | 27-08-05

De commentaren zijn gesloten.