31-08-05

Forum is online !

Zoals aangekondigd ben ik gestart met een eigen discussieforum. Elke bezoeker kan op de postings op deze site reageren, maar ik ondervind dat er soms toch behoefte is om zelf een onderwerp aan te kaarten, of om uitgebreider op bepaalde punten terug te komen.
 
Via het Over & Out Forum kan iedereen reageren én zelf nieuwe onderwerpen plaatsen. Net zoals deze site zullen de onderwerpen meestal gerelateerd zijn met het veiligheidsthema.
 
Op dit forum zal u ook het onderdeel "flikkenforum" vinden. Hier kunnen politiemensen (met een nickname) hun ei kwijt zonder dat de 'big brother' van allerhande inspectiediensten hen de mond snoert. Op deze manier kan elke burger eens écht weten in welke omstandigheden onze politiediensten moeten werken. Er bestaat tevens de mogelijk dat burgers én politiemensen met elkaar in contact komen. Dingen die onder het beroepsgeheim vallen kunen dan weer aan elkaar worden doorgegeven via de "persoonlijke boodschappen".
 
Klik op de "forum-link" rechts bovenaan deze site en laat uw stem horen ! 

Update : Ik verneem dat er een probleem is met de registratie van gebruikers. Ik laat het probleem nakijken en werk asap aan een oplossing. Intussen kan iedereen al wel reageren of onderwerpen plaatsen als "gast".

11:30 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

@Bart Debie Klopt iets niet met de registratie Bart. Ik krijg steeds devolgende mededeling '' De ingevoerde bevestigingscode is onjuist ''.

Gepost door: Peter De Ryck | 31-08-05

registreren Ik laat het ff nakijken !

Gepost door: Bart Debie | 31-08-05

Zelfde probleem... Hallo,
Ik heb hetzelfde probleem,
mvg,
Frederik

Gepost door: Frederik Munster | 31-08-05

De commentaren zijn gesloten.