03-09-05

Met dank aan De Morgen

De zogenaamde "kwaliteitskrant" De Morgen weet écht niet van ophouden. Nadat zij gisteren al een onvoorstelbaar haatartikel publiceerden, gaan ze vandaag weer als een gek te keer. Alles is blijkbaar toegestaan om maar iemand de grond in te boren. De Morgen is in feite wel wat hypocriet want ze zeggen altijd dat geen enkele Vlaams Belanger een forum krijgt in hun krant, maar als het is om iemand als het grootste krapuul af te schilderen kan het blijkbaar wel.
 
Enfin, het is wat het is en ik lig er niet van wakker. Trouwens, wie leest De Morgen ? Bovendien is het van deze krant toch al geweten dat ze onze partij haten als de pest en daartoe de meest waanzinnige schrijfsels produceren. Of zou het zijn dat De Morgen enige rancune heeft ?
 
Ik som even een aantal dingen op :
 
1. Zou het kunnen dat er wat rancune is omdat één van hun (in tussen op pensioen zijnde) journalisten zijn zoontje door mij werd gearresteerd (én veroordeeld door de rechtbank) wegens voetbalhooliganisme tijdens Euro 2000 ?
 
2. Zou het kunnen dat ze nog wat "ambetant" zijn omdat de federale politie binnenviel op hun redactie nadat bleek dat één van hun topjournalisten goede contacten met mij onderhield. (Knap lastig voor een krant die altijd beweert niets met het VB te maken te hebben)
 
3. Zitten ze nog in hun maag met het feit dat Rob Verreycken hen voor de rechtbank daagde en dat Rob zijn gelijk kreeg waarna De Morgen een recht van antwoord moest publiceren én een schadevergoeding moest betalen ?
 
4. Worden ze al zenuwachtig nu blijkt dat het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding een klacht wegens racisme tegen één van hun journalisten aan het onderzoeken is ?
 
Hoe dan ook, ik werd vandaag gebeld door mijn goede vriend Filip De Man die mij zei dat De Morgen weer een groot artikel over mij geschreven had. Nadat ik het bewuste artikel gelezen had (en dat van gisteren) stel ik vast dat De Morgen de feiten helemaal niet objectief weergeeft en mij zelfs een "crapuleus ventje" noemt, waarbij ze een vergelijking maken met het nazikamp van Breendonk. Verder maken die linkse ettertjes al twee dagen lang een "profiel" van mij waarbij ze beweren dat ik op mijn 25e "voor de lol" had meegedaan aan een examen voor commissaris. (Tja, ik had niets beters te doen nietwaar). Enkel de maat van mijn schoenen ontbreekt nog in hun sprookjes. Binnenkort zal blijken dat die hele hetze tegen mij opgezet spel is. Gaat De Morgen hier dan ook bladzijden lang over schrijven ?
 
Op die manier werkt De Morgen op een mooie manier mee aan mijn naambekendheid. Weeral euro's campagnegeld uitgespaard. Met dank aan De Morgen...

11:46 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

@Bart Debie Waarom ben ik gebannen op uw forum? Vanwege het publiceren van bepaalde artikels uit '' De Morgen''? Dit pleit niet in uw voordeel Bart.Dat gaan ze bij de krant heel graag horen.

Gepost door: Peter De Ryck | 03-09-05

foto Neen Peter, helemaal niet zelfs. Maar wel omdat je het nodig vond om de spelregels te overtreden en een ronduit beledigende foto van mij als uw avater te gebruiken. Argumenteer uw uitleg (gebruik desnoods haatartikels uit de media) maar houdt u aan de spelregels.

Gepost door: @ Peter | 03-09-05

@Bart Debie De rechter zal wel over die '' haatartikels'' oordelen Bartje. Ik ben gelukkig maar van uw forum, en niet uit onze maatschappij gebannen. We weten beiden de echte reden van mijn ban. Mensen bannen vanwege een foto, maar wel hun teksten verwijderen?Waarom zo furieus reageren op deze '' lasterlijke'' aantijgingen. Uw negatieve houding pleit niet in uw voordeel. Ik krijg hoe langer hoe meer de indruk dat de waarheid kwetst.Veel succes, want u zal het nog nodig hebben. Hebt u zich steeds aan de spelregels gehouden? Blijkbaar niet.

Gepost door: Peter De Ryck | 03-09-05

@Bart Debie U bent heel goed bezig Bart Debie. Een topic op uw forum starten, zonder dat u mij de kans geeft om mij te verdedigen. Gefrustreerd flik?

Gepost door: Peter De Ryck | 03-09-05

@Peter Peter,

Dit is de laatste keer dat ik met u over die ban communiceer. Ge zijt er af gegooid omdat ge een lasterlijke foto van mij hebt gepubliceerd. Dat is tegen de spelregels van het forum. Bovendien verkoop je onzin want ik heb al uw schrijfsels, waar je die foto niet bij gebruikt hebt, laten staan. Voor het publiek : de Linkie winkies hebben een foto van deze site gepikt en wat bewerkt met Photoshop. Erg hoogstaand niveau.

Je moest eens weten hoeveel mails ik krijg van mensen en van forummoderators die u kotsbeu zijn en die u om dezelfde reden hebben buitengezwierd. Is het nu zo moeilijk om gewoon uw mening te zeggen zonder daarbij lasterlijke (en met photoshop goedkoop bewerkte foto's) te gebruiken. Bovendien heb je die foto gepikt van de site van Patrick Coeman, nog zo'n linkse nietsnut van blokwatch.

Jij doet je hier voor als de Don Quichote tegen alles wat rechts is. Mag ik het geachte publiek er dan aan herinneren dat het dezelfde Peter De Ryck is die enige tijd terug onder de nick "Leeuw van Vlaanderen" super racistische praat verkocht.

Mag ik het geachte publiek even ter kennis brengen dat Peter een beetje chizofreen is want hier zit hij mij alle dagen aan te vallen en wat niemand kan zien is dat Peter De Ryck mij emails stuurt met informatie over prostitutiepanden in de Atheneumbuurt, die ik dan op mijn beurt doorgeef aan de politie.

Peter De Ryck werkt dus samen met het Vlaams Belang ! Dank u Peter, en dat zullen ze bij Blokwatch weeral graag horen..

Ook daar exit Peter De Ryck ?

Einde discussie.

Gepost door: Bart Debie | 03-09-05

bartje commediant hoop dat ze u eindelijk is goed straffen voor wat ge allemaal op uwe kerfstok hebt. Enne.... zijt ge niet bij de politie weggegaan omdat ze u dan niet konden buitengooien, dat zouden ze wel gedaan hebben als ge ze geen stapje voor zou geweest zijn. Maar hoe snel gaan uw stapjes nu zijn.... Begin dan al maar te lopen Bartje, gerechtigheid haalt u wel in.... Als iedereen hier moest weten wat er allemaal gebeurd is in die jaren, zou je misschien nog veeeeel minder steun krijgen

Gepost door: ikke | 03-09-05

@Bart Debie Geachte Bart, ik heb heel wat technische ervaring met het forum dat u gebruikt. U kan als eigenaar perfect mijn frofiel aanpassen, alsook mijn avatar. U kan mij een verwittiging geven, en/of mijn avatar verwijderen. U kan zelfs de avatarfunctie uit mijn profiel verwijderen. De meeste politieke forumregelementen voorzien ook eerst twee waarschuwingen, voor men daadwerkelijk overgaat tot het bannen van de forumleden. U hebt zonder verwittiging gebannen, en niet vanwege een foto, maar wel vanwege het feit dat ik u steeds confronteer met de naakte waarheid. Ik werk niet samen met het Vlaams Belang, doch wou u enkel confronteren met uw zogezegde resultaten in die buurt. U zit hier op uw blog te pronken dat er dankzij u geen overlast meer bestaat in de Atheneumbuurt. Volgens ons Bartje waren al de rendezvous hotels gesloten. Groot was zijn verbazing toen ik het tegendeel kon bewijzen. Wanneer uw resultaten binnen het Vlaams Belang van dezelfde kwaliteit zijn? Iedereen weet overigens dat ik lid was van uw veroordeelde partij. De meeste weten inmiddels ook wat mijn motivatie was. Zo heb ik lokale bestuursvergaderingen mogen bijwonen, ondanks het feit dat ik geen bestuurslid was. Waarvoor ik Dhr. Vanwesembeeck hartelijk bedank. Bij deze zal ik mij dus verplicht voelen, om steeds via deze weblog te reageren. Ik heb wel een copy van mijn eigen tekst genomen, voor het geval dat u deze ook zou verwijderen. Socialistische groeten.

Gepost door: Peter De Ryck | 03-09-05

@ikke ik deel volledig uw mening. Onze Bart had volgens mij twee mogelijkheden, ofwel de ''eer'' aan zichzelf houden, ofwel........

Gepost door: Peter De Ryck | 03-09-05

De commentaren zijn gesloten.