03-09-05

Reactiemodule afgesloten

Een algemene mededeling :
 
De reactiemodule op deze site is afgesloten. Het is te zeggen, tijdelijk want deze site zal zeer binnenkort vernieuwd worden. Vanaf dan kan er terug gereageerd op alle postings, maar dan mits een aantal voorwaarden.
 
Net zoals dat vroeger bij collega Jurgen Verstrepen en enkele anderen het geval was, maakten de linkse nietsnutten misbruik van de reactiemodule om de grootste onzin te verspreiden. Meestal hadden de reacties dan ook niets meer met het onderwerp te maken.
 
En eerlijk gezegd, ik was het beu om uren tijd te steken in die hopeloze gevallen die niets beters te doen hebben dan elke dergelijke site te bestoken met hun prietpraat.
 
Wie wil reageren kan dat doen op het forum, maar dan onderschrijf je automatisch de spelregels en blijf je verantwoordelijk voor wat je daar post. Het boycotten van deze site kent daarmee een einde. Wie toch op deze site wil reageren kan dat ook door mij een mail te sturen. Ik, als beheerder van deze site beslis dan zelf wat kan en wat niet.
 
Ik had en heb nog steeds geen enkel probleem met tegengestelde opinies of met mensen die mij met argumenten aanvallen. Maar de scheldproza nam iets te grote proporties aan naar mijn mening. Bovendien ben ik verantwoordelijk voor wat er hier staat en ik ga echt niemand de kans geven om mij op die manier te nekken. Voor de rest verandert er niets, de dagelijkse visie op actuele veiligheidsthema's wordt hier ongezouten weergegeven.

21:59 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.