05-09-05

Het bal van de burgemeester

Patrick Janssens is duidelijk aan zijn verkiezingscampagne begonnen. De burgemeester doet alle moeite van de wereld om alle dagen op televisie te komen. Raar, want van iemand die van zichzelf vindt dat hij deze stad zo goed bestuurt kan je toch verwachten dat hij geen tijd heeft voor die TV optreden. Ten tweede zou zo iemand toch al die extra publiciteit niet nodig hebben. Of is de hete adem van het Vlaams Belang toch wat te warm ?
 
Enkele jaren geleden kwam de bekende Antwerpse groep De Strangers optreden op een partijfeest van het toenmalige Vlaams Blok. Dat was al reden genoeg om deze Antwerpse zangers nog net niet naar de hel te verbannen, te verketteren en te overgieten met pek en veren.
 
Nu, enkele jaren later, wil Patrick Janssens de Strangers opnieuw laten optreden, maar dan op zijn bal. Twee van de Strangers haken al af, ze zullen het dus met een stand-in moeten stellen op dat socialistisch feestje. Zouden de Strangers vrij mogen kiezen uit hun repertoire ? Of zou Janssens een vinger in de pap hebben ?
 
Zouden de Strangers dit liedje spelen op het bal van SP.a burgemeester Janssens ? :
 
 

<BGSOUND SRC="http://www.bartdebie.be/music/ziekenkas.mp3">

10:23 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.