06-09-05

Socialisten tonen hun ware gelaat

De socialistische vakbond ACOD - zeg maar het linkse gevestigde politiek correcte establishment in deze stad - toont vandaag in de krant haar ware gelaat. Wat is aan de hand ?
 
Wel, de laatste dagen vragen journalisten zich af hoe het komt dat twee van mijn ex-personeelsleden - die ook door dit "parket-zonder-scrupules" in verdenking werden gesteld - nooit preventief geschorst werden. Het antwoord is eenvoudig : omdat er in heel deze zaak al niemand geschorst moest worden. De verzonnen fantasieverhalen van diegene die dachten wraak op mij te nemen waren om te beginnen al geen onderzoek waard. Maar goed, dat zal later wel blijken. Feit is dat er dus twee de pineut waren (ikzelf en collega A.M.) en dat er twee op dienst mochten blijven (D.P. en B.R.). De voorbije dagen werd ik dan ook herhaaldelijk gebeld door journalisten die denken dat ze van Debie "smerige" details over beide laatste agenten te weten kunnen komen. Pech voor hen want Debie kent geen "smerige" details van die twee agenten. De drie personeelsleden die samen met mij in verdenking worden gesteld zijn gemotiveerde agenten die hun werk naar best vermogen uitvoerden. Dit toont eens te meer aan dat de media zich echt aan het verlagen is tot de grofste riooljournalistiek. Over het feit dat de vader van één van hen een ACOD-topman is en goede banden heeft met Patrick Janssens doe ik geen uitspraken.
 
Vandaag lezen we in het Laatste Nieuws/De Nieuwe Gazet dat net die ACOD zich met de zaak aan het moeien is. Tenminste, toch één gedelegeerde van de ACOD die het aandurfde een vlammende brief naar de pers te sturen met de uitdrukkelijke eis om te stoppen met dit soort berichtgeving. Meer dan een schijnmaneuver was dit dan ook niet want de man werd onmiddellijk teruggefloten door ACOD - opperbevelhebber Guy Lauwers  als volgt :
 
"We bekijken het dossier van onze leden en en bepalen op basis van de inhoud of wij hen kunnen bijstaan of niet. Agenten die worden beschuldigd van racisme moeten niet op onze steun, noch een advocaat van de vakbond rekenen", aldus Lauwers. Verder ontkent hij noch eens dat de vakbond de agenten zal steunen. (bron HLN).
 
Voila, de socialisten tonen hun ware gelaat. Deze "rechters" van de vakbond gaan er zelfs nog niet eens van uit dat iedereen onschuldig wordt geacht tot het tegendeel bewezen is (en dat tegendeel zal moeilijk te bewijzen zijn). De ACOD gelooft dus niet in onze rechtstaat. (raar want ik dacht dat zij ons daar steeds van beschuldigden) Bovendien kletst Lauwers maar wat uit zijn nek want de vakbond krijgt NOOIT inzage in het dossier van het parket. Eén van mijn "medebetichten" weet dus meteen waarom hij jarenlang trouw zijn lidgeld betaald heeft. De kas van de Sossen is gespijsd en meer niet. "Trek uw plan" is het motto van Lauwers en co.
 
Politiemensen worden alle dagen beschuldigd van racisme, dat is een term die bepaalde bevolkingsgroepen dagdagelijks misbruiken. De vakbond dumpt dus haar leden die hiermee te maken krijgen. Ik doe dan ook een oproep aan alle ACOD leden : geef uw ontslag, stuur uw lidkaart terug en ga naar een andere vakbond. Op de ACOD kan u namelijk niet rekenen. Dat heeft Guy Lauwers vandaag zélf bewezen.
 
Tot slot en voor alle duidelijkheid : in dit dossier had niemand geschorst of in verdenking gesteld moeten worden. Het enige wat hier terecht staat is de harde aanpak van de criminaliteit. Het feit dat men met twee maten en twee gewichten werkt met die schorsingen toont eens te meer aan met wie er afgerekend moest worden.

09:36 Gepost door Bart Debie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.